keskiviikko 10. tammikuuta 2024

Osakesijoittajan tie taloudelliseen riippumattomuuteen

Miten saavuttaa taloudellinen riippumattomuus osakesijoittamisen avulla? Käsittelin aihetta yhdessä Nina Nordlundin kanssa Osakesijoittajan tie taloudelliseen riippumattomuuteen -webinaarissa, joka on katsottavissa nyt myös tallenteena.

 


Sijoittamisessa monen haasteena on järjestelmällisyyden ja selkeän suunnitelman puute. Kaipaatko sijoitustoimintaasi systemaattisuutta ja oletko valmis viemään sijoitusstrategiasi seuraavalle tasolle? Haluatko saavuttaa taloudellisen turvan ja vapauden sijoittamalla osakkeisiin?

Olen kehittänyt yhdessä talousvalmentaja Nina Nordlundin kanssa osakesijoittamisen valmennusohjelman, joka on suunniteltu vastaamaan juuri tällaisiin tarpeisiin. Jos olet kiinnostunut, haluamme keskustella kanssasi lisää ja selvittää, onko valmennuksemme juuri sinulle sopiva.

Haemme nyt osallistujia Taloudellinen vapaus osakkeilla -valmennukseen. Keskustelemme tämän ja ensi viikon aikana kiinnostuneiden kanssa. Valmennus alkaa 18. tammikuuta 2024. Jos olet kiinnostunut, ota heti yhteyttä alla olevaan osoitteeseen!

randomwalkeronthestreet@gmail.com

Lue lisää täältä!

R.W.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti